Despre noi.

De ce noi?

 

Ne-am propus sa oferim clientilor un nou orizont vis-a-vis de alimentatia de zi cu zi, punand la dispozitia acestora bucate alese, preparate in mod traditional, bucate care nu contin E-uri, OMG-uri si alte componente nocive organismelor umane.

 

Ne-am dorit sa deschidem un coltisor usor accesibil clientilor, ca sa putem oferi acestora tot ce au nevoie pentru poftele ce-au poftit, pentru camara sau frigiderul lor.

 

Preparate traditionale din carne de porc, pui, cerb, branzeturi atent alese, lactate 100% naturale, dulceturi din cele mai fine, muraturi "ca la mama acasa", vinuri cu traditie de productie autohtona, bauturi spirtoase traditionale romanesti dintre cele mai rafinate, siropuri si serbeturi facute dupa retete stravechi, cafele aromate, si nu numai, toate acestea le puteti gasi "La Conu' Cristache".

 

Pentru a elimina costurile suplimentare nejustificate, am incercat pe cat posibil sa achizitionam produsele direct de la producatori, acestea fiind insotite si de un certificat de conformitate si de atestare a calitatii acestora.

 

Am deschis aceasta bacanie in care sa puteti veni cu sufletul deschis, sa degustati si sa savurati cele mai alese bucate preparate "ca pe timpuri" si in cazul in care va plac, sa si cumparati.

 

Venind la noi, puteti avea pe masa, in frigider si in camara produse autentice, fara a mai fi nevoie sa mergeti pana la tara pentru acestea.